Tips nieuwbouw

Breng je wensen tot leven
Heb je moeite om de mogelijkheden van een ruimte te visualiseren? Maak een plattegrond van de ruimte, teken en knip je meubels op schaal en ga schuiven. Zo zie je veel beter wat wel en niet past. Met een 3D-impressie komt je toekomstige interieur helemaal tot leven. Studio Cornelis kan deze voor je maken!

Stap voor stap
Kopers van nieuwbouw schatten de bijkomende kosten vaak te laag in. Realiseer je dat er na de oplevering nog veel op je afkomt. Van het egaliseren van de ondervloer tot de aanleg van de tuin. Er moeten heel veel keuzes worden gemaakt in vaak korte tijd. Bepaal vooraf goed welke zaken écht op korte termijn moeten en welke zaken kunnen wachten. 

Tips maatwerkkeukens

Wil je een nieuwe keuken of heb je een nieuwbouwwoning gekocht waarin je de keuken zelf kunt indelen? Studio Cornelis denkt graag met je mee

Je keuken moet niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Zo moet de afstand tussen de kookplaat en de gootsteen bijvoorbeeld klein zijn, zodat je een kokend hete pan snel kunt afgieten. Of kan het fijn zijn als je de glazen en borden met één beweging uit de vaatwasser in het juiste kastje kunt zetten. Ga eens na wat jouw workflow tijdens het koken is en stel op basis daarvan een wensenlijstje van de indeling op.

portfolio

Tips maatwerkkasten

Studio Cornelis ontwerpt maatwerkkasten in alle maten en voor alle doeleinden. Kledingkasten van vloer tot plafond, boekenkasten 

Kosten besparen
Door de standaard breedtematen van bijvoorbeeld het Zweedse woonwarenhuis aan te houden, kun je kosten besparen. Je richt de kast naar eigen inzicht in met planken, roedes, schoenenrekken en broekenrekken. De resterende ruimte vul je op met maatwerk.

portfolio

Bedrijfsgegevens

Studio Cornelis is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28106560.


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

 06 - 52 61 29 45
 info@studio-cornelis.nl
Ma-vr: 9.00 - 18.00 uur

Verzorgingsgebied

Studio Cornelis werkt voor opdrachtgevers in het hele land. Ons verzorgingsgebied ligt in de regio Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard, Hooddorp, Leiden, Purmerend, Waterland, Weesp, Wormer en Zaanstad.
Buiten Noord-Holland kan een voorrijtarief worden berekend. Uiteraard volstaat voor een groot deel van onze dienstverlening contact per telefoon en/of e-mail.