• Kastenwanden op maat

    Met een kast of kastenwand op maat maak je optimaal gebruik van de ruimte. En bepaal je zelf het materiaal, de indeling en de afwerking.

Kasten(wanden) op maat

Studio Cornelis ontwerpt en plaatst kastenwanden voor elke denkbare ruimte. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, de hal of de walk-in closet. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ombouwen om trappen, wasdroogcombinaties en technische installaties (cv-ketel, warmtepomp etc).

Voordelen van maatwerk
Met maatwerk kun je kasten en kastenwanden over de hele hoogte of breedte van de kamer realiseren. Een kast tot het plafond is niet alleen een lust voor het oog en biedt maximale bergruimte. Je kunt kasten en kastenwanden door ons laten plaatsen, maar als je twee rechterhanden hebt ook zelf monteren. We leveren alle onderdelen dan op maat gezaagd aan, inclusief heldere montage-instructies.

Wat kost een maatwerkkast?
Maatwerk is er voor elk budget. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen materialen en afwerking, bijvoorbeeld met verlichting of deurgrepen. Neem voor een prijsindicatie of gedetailleerde offerte contact op via 06 - 52 61 29 45 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsgegevens

Studio Cornelis is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28106560.


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

 06 - 52 61 29 45
 info@studio-cornelis.nl
Ma-vr: 9.00 - 18.00 uur

Verzorgingsgebied

Studio Cornelis werkt voor opdrachtgevers in het hele land. Ons verzorgingsgebied ligt in de regio Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard, Hooddorp, Leiden, Purmerend, Waterland, Weesp, Wormer en Zaanstad.
Buiten Noord-Holland kan een voorrijtarief worden berekend. Uiteraard volstaat voor een groot deel van onze dienstverlening contact per telefoon en/of e-mail.