• Projectinrichting

    Studio Cornelis heeft ruime ervaring in conceptontwikkeling en de bouw van projectinrichting voor winkels en horeca. Voortbordurende op een bestaande huisstijl of een out-of-the-box concept, het kan allemaal!

Projectinrichting

Het inrichten van een winkel of horecagelegenheid is een vak apart. Een praktische werkomgeving en een prettige beleving voor bezoekers moeten hand in hand gaan en de materialen moeten tegen een stootje kunnen. Studio Cornelis heeft ruime ervaring met het bouwen en inrichten van een groot aantal après-skibars in Franse wintersportgebieden. Ervaring met het werken in de horeca helpt om te weten wat waar hoort en hoe het personeel door de ruimte beweegt. Ook hebben wij voor meerdere modewinkels de winkelinrichting en pop-upstores verzorgd.

Wij vertalen jouw wensen
Studio Cornelis vertaalt jouw wensen naar een plan van aanpak en zet de kosten op een rijtje. Ook kan er met een taakstellend budget worden gewerkt. We denken mee van concept tot uitvoering. Meer weten? Neem contact op via 06 - 52 61 29 45 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Klanten over Studio Cornelis

Bedrijfsgegevens

Studio Cornelis is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28106560.


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

 06 - 52 61 29 45
 info@studio-cornelis.nl
Ma-vr: 9.00 - 18.00 uur

Verzorgingsgebied

Studio Cornelis werkt voor opdrachtgevers in het hele land. Ons verzorgingsgebied ligt in de regio Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard, Hooddorp, Leiden, Purmerend, Waterland, Weesp, Wormer en Zaanstad.
Buiten Noord-Holland kan een voorrijtarief worden berekend. Uiteraard volstaat voor een groot deel van onze dienstverlening contact per telefoon en/of e-mail.