• Maatwerkkeukens

    De keuken neemt een steeds prominentere plek in huis in. Er wordt niet meer alleen gekookt, maar ook gegeten, nagepraat, huiswerk gemaakt en gewerkt. Met een keukenontwerp op maat ben je helemaal vrij in de keuze voor materialen en afwerking en kun je qua stijl en uitstraling naadloos aansluiten op de rest van het interieur.

Maatwerkkeukens

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Wij denken graag met je mee en vertalen je wensen naar een persoonlijk ontwerp. Al onze keukens zijn maatwerk.

Voordelen van maatwerk
Het voordeel van maatwerk is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn en je elke centimeter ruimte optimaal benut. Dat is vooral prettig in een kleine ruimte of als je bijvoorbeeld een keuken onder een trap plaatst. Wij kunnen alle denkbare materialen inkopen en verwerken. En wanneer specifieke vakkennis nodig is, kun je vertrouwen op ons brede netwerk van loodgieters, electriciĆ«ns, tegelzetters en installateurs. Wij regelen een goede afstemming van de diverse werkzaamheden en zien erop toe dat alles volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.

Wat kost een maatwerkkeuken?
Maatwerk is er voor elk budget. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen materialen, inbouwapparatuur en afwerking. Neem voor een prijsindicatie of gedetailleerde offerte contact op via 06 - 52 61 29 45 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsgegevens

Studio Cornelis is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28106560.


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Contact

 06 - 52 61 29 45
 info@studio-cornelis.nl
Ma-vr: 9.00 - 18.00 uur

Verzorgingsgebied

Studio Cornelis werkt voor opdrachtgevers in het hele land. Ons verzorgingsgebied ligt in de regio Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard, Hooddorp, Leiden, Purmerend, Waterland, Weesp, Wormer en Zaanstad.
Buiten Noord-Holland kan een voorrijtarief worden berekend. Uiteraard volstaat voor een groot deel van onze dienstverlening contact per telefoon en/of e-mail.